Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Darázsfészek imitáció WazzzzpAway

Ár:
3.073 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Raktárkészlet 1: 11 db raktáron
Cikkszám: WK0432
Menny.:db

Csatolt dokumentumok

Leírás és Paraméterek

WazzzpAway darázs riasztó hatásosan alkalmazható az Európában elő darázs fajok ellen.
• Nyissa ki a WazzzpAway darázs riasztót.
• A zsinór meghúzásával zárja le a WazzzpAway darázs riasztót. Bizonyosodjon meg arról, hogy a húzó zsinór a csapdán belül van.
Használata
A termék alapötlete az a viselkedés, ami a darazsak esetében alapvetően jellemző, hogy nem építenek fészket egy másik – konkurens – család közelébe.
Bontsuk ki a csomagot, a darázsfészek imitációt hajtogassuk szét és helyezzünk könnyű, nagy térfogatú anyagot a belsejébe, hogy úgy nézzen ki, mintha valódi darázsfészek lenne.
A „fészket” helyezzük el a védeni kívánt területen. Biztonságosabb, mint azok a csapdák, melyek odavonzzák a darazsakat magukhoz, mivel itt éppen távol tartjuk őket.
Hasznos tipp:
ha szükséges, töltse meg a WazzzpAway darázs riasztót műanyag bevásárló zacskókkal, igy biztosítva, hogy a termek megtartsa a darázsfészek alakját.
A WazzzpAway darázs riasztó nem hatásos a meglevő darázsfészkek ellen, a mar meglevő feszkéket használat előtt el kell távolítani.

Felhasználási területek:
Darazsaktól védendő területek (kertek, gyümölcsfák, fészerek, ereszek alja stb.) Egyszerűen akassza fel a WazzzpAway darázs riasztót a napernyő vagy az eresz alá, bárhová, ahol a darazsak zavarhatjak.

Jellemzők:
Megtévesztésig hasonlít egy darázsfészekre. A darazsak számára egy másik család jelenlétét mutatja. A legkülönfélébb helyekre lehet felakasztani. Könnyű anyaggal érdemes kitölteni, hogy a formáját megtartsa.

Adatok:
Kb 20 cm magas és alján kb 20 cm átmérőjű zsák
Zsinórral záródik.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!