Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

SUPER BIRDXP PRO V2 (varjú, holló stb) madarakat hanggal elriasztó szett, hatóköre 3 ha

Ár:
342.392 Ft
Raktárkészlet 1: Előrendelhető
Cikkszám: SBXP-PRO-2/220 V
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Super BirdXPeller Pro elektromos madárriasztó automatikusan a természetben felvett különböző madársegélykérő jelzéseket és a ragadozó madarak hangját sugározza. Így a készülék a nem kívánt madarakat megijeszti, összezavarja, és hatékonyan elriasztja a védett területről.
·A rendszer néhány másodpercenként lejátssza a madárhangot. Ennek gyakorisága beállítható.
·8 féle madárhangból lehet választani és e mellett a mesterséges hanggenerátort is fel lehet használni a riasztásra. A hangfrekvencia, a hangerősség, a hang iránya, és a működtetés ideje is állítható.
·A készülék tartozéka, 4 db hangszóró, 30-30 m vezetékkel, melyek könnyű súlyuk miatt a fák tetejére is fölszerelhetők. A vezérlőegységet úgy kell felszerelni, hogy a hozzáférés kézközelbe kerüljön. A készülék további 1-2 hangszoróval (opcionális) kiegészíthető!
A készülék két fő-típusban rendelhető:
Típus no.:2.) főként varjak, fekete rigó, hollók, kormoranok, csirőge és más ritkább fajok ellen
A 2018. évtől kapható készülékben a CHIP-hangkártya cserélhető. Többféle CHIP-kártya kapható. Célszerűegy készülékhez 2-3 hangkártryát vásárolni,mert a hangkártyák időszakonkénti cseréjével az elriasztóhatás fokozható (megnehezíti a kártevő madarak "megszokását" ha csak ritkán módosítják a készülékműködését)
Egyszeri beruházással a jelen és a jövőben felmerülő madárriasztás megoldható, mivel a beállítások az aktuális helyzetnek megfelelően folyamatosan változtathatóak. Hanghatás: 105-110 dB°1 m, Frekvencia: 3-5 kHz

Alkalmas: ,Szőlő- és gyümölcs termesztésnél, nagy felületű tetők , parkolók, faültetvények , parkok, garázsok ,autótelepek, nagy és magas épületek, védelmére.

Technikai adatok:
Vezérlő egység: 23x23x13 cm, egy-egy hangszóró 11x11x16 cm, Szállítási súlya: 6 kg
Áramfelvétel: 220 VAC adapterrel, de szállítási egység a tápegységet nem tartalmazza
Származási ország: USA