Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Ultrahangos kártevőriasztó beltéri 45 m2 területre egerek, rovarok

Ár:
4.853 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Raktárkészlet 1: 316 db raktáron
Cikkszám: WK0523
Menny.:db

Csatolt dokumentumok

Leírás és Paraméterek

Hogyan működik
A kártevők nem tudnak alkalmazkodni a folyamatosan változó ultrahangjelekhez, melyet a készülék kibocsát. Idegrendszerüket nagyon zavarja az állandó ultrahang-sugárzás, és ez kihatással van a táplálkozási és kommunikációs szokásaikra. A környezet ellenségessé és kényelmetlenné válik számukra, ezért elhagyják a területet. A készülék hatókörzetétől tartsuk távol a kedvtelésből tartott hörcsögöket, versenyegereket és egyéb egereket.
Hatókörzete 45 m2.
A Weitech technológia hatékonyságát független laboratóriumi tesztek bizonyítják.

Az ultrahangról
Az ultrahang 20 000 Hz feletti hangtartománya emberek és a legtöbb állat számára alig hallható. Nem hatol át a falakon. A jelek visszapattannak a kemény felületekről, ezzel hatása megtöbbszöröződik. A lágy anyagok azonban, mint pl. szőnyeg, függöny, kárpitozott bútor, elnyelik az ultrahangot, mely csökkentheti az egység hatékonyságát. A legjobb eredmény elérése érdekében ne helyezze bútor, függöny vagy más tárgy mögé.

Üzembehelyezés és használat
Csatlakoztassa a készüléket egy 220-240 V konnektorhoz; a megfelelő működést az égő jelzőfény jelzi. A készülék automatikusan működésbe lép, melyet a világító LED is jelez. A készülékhez nem szükséges karbantartás, vagy újratöltés. Működtesse a készüléket folyamatosan, amennyiben szükséges, alkalmanként helyezze át másik konnektorba. A legjobb eredmény elérése érdekében helyezzen el külön készülékeket az egymástól külön álló helyiségekbe. Egerek esetén két hét után várható. További használata megakadályozza a kártevők visszatelepülését.
A patkányok elriasztására a wk0300 és wk0600 modelleket javasoljuk.
A termékek nem jelentenek veszélyt emberekre, magzatokra és a nem rágcsáló háziállatok számára, mint a kutya, macska, madár és csúszó-mászó.
A készüléket kizárólag beltériben használja. Ne használja fürdőszobában, illetve magas páratartalmú helyiségekben Gyermekektől elzárva tartandó.

Felhasználási területek:
Hálózati csatlakozási lehetőséggel ellátott belső terek
Rágcsálók, jellemzően egerek elleni védekezésre

Jellemzők:
45 nm terület védelmére
könnyen kezelhető, egyszerűen elhelyezhető
LED világítás jelezni a működését

Adatok:
45 nm területet véd
Működésé során hallható hangot nem bocsát ki. (érzékenyebb fülű emberek számára esetleg hallható lehet).

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!