Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Ultrahangos kártevőriasztó és mászó rovarok ellen beltéri 60 m2 területre

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Raktárkészlet 1: 95 db raktáron
Cikkszám: WK0240

Csatolt dokumentumok

Leírás és Paraméterek

A kártevők nem tudnak alkalmazkodni a folyamatosan változó ultrahangjelekhez, melyet a készülék kibocsát. Idegrendszerüket nagyon zavarja az állandó ultrahang-sugárzás, és ez kihatással van a táplálkozási és kommunikációs szokásaikra. A környezet ellenségessé és kényelmetlenné válik számukra, ezért elhagyják a területet.

Hatókörzete 60 m2

Beltérben az ultrahang könnyebben, nagyobb hatékonysággal terjed, mint kültéren, ahol a hőmérséklet, nedvesség és más tényezők is befolyásolják.
A Weitech technológia hatékonyságát független laboratóriumi tesztek bizonyítják.

Az ultrahangról

Az ultrahang 20 000 Hz feletti hangtartománya emberek és a legtöbb állat számára alig hallható. Nem hatol át a falakon. A jelek visszapattannak a kemény felületekről, ezzel hatása megtöbbszöröződik. A lágy anyagok azonban, mint pl. szőnyeg, függöny, kárpitozott bútor, elnyelik az ultrahangot, mely csökkentheti az egység hatékonyságát. A legjobb eredmény elérése érdekében ne helyezze bútor, függöny vagy más tárgy mögé.
A kedvtelésből tartott háziállatokra – kutyára, macskára, madárra, halra – ill. az emberekre és magzatokra nincs káros hatással. Az egerek és versenyegerek, valamint hörcsögök azonban távol tartandók a készülék hatókörzetétől.

Használata

Működtesse az egységet 24 órán keresztül, legalább 15 napig. A kartevők érzékeny hallasa nem képes alkalmazkodni a folyamatosan változó frekvenciájú ultrahangokhoz. Mivel nem tudjak időben észlelni a veszélyre utaló hangokat, az ilyen környezet nem kedvező a számukra, ezért elhagyjak a területet. A készülékkel védett helyiségben ne tartson házi kedvenc rágcsálókat, például hörcsögöket vagy fehér egereket. Az ultrahangok hatékonyságát a kartevők elriasztásában független laboratóriumi vizsgalatok igazoltak.
Legjobb eredményt akkor érünk el, ha az egységet folyamatosan működtetjük, de időnként áthelyezzük, hogy az állatok ne szokhassanak hozzá a helyhez, amit ki kell kerülniük.

Bolhák, molyok és pók riasztásához a készüléket a padlószint fölött 25-30 cm távolságban kell elhelyezni. Egerek riasztásához helyezze a padlószint felett 5-15 cm magasra, ahol a rágcsálók legaktívabbak.

Javaslatok:
Helyezzen be 4 db C típusú elemet, majd állítsa a kapcsolót „ON” allasba. A készülék megfelelő működését a pirosan villogó fény jelzi. A készülék nem igényel karbantartást. Éjjel-nappal működtesse, es időnként helyezze át. A jobb eredmény érdekében helyezzen további készülékeket a szomszédos helyiségekbe, illetve az épület minden emeletére. A látható eredményre körülbelül két hetet kell várni. Ha el kivanja kerülni a kartevők visszatereset, elriasztásuk után is működtesse a készülékeket. A készüléket kizárólag beltérin használja. Ne használja fürdőszobában, illetve magas páratartalmú helyiségekben. Gyermekektől elzárva tartandó.
A patkányok elriasztására a WK0300 es WK0600 készülékek javasoltak.

A készülék telepítése:
Bolha, moly, pók: helyezze a készüléket a talaj szintjétől 20- 50 cm magasságba. Eger: helyezze a készüléket a talaj szintjétől 5-60 cm magasságba.
A készülékek nem jelentenek veszélyt az emberekre, várandós nőkre, kutyákra, macskákra, madarakra es hüllőkre.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!